Календарно-тематичне планування
з англійської мови, 10 клас 1 семестр, 2 год.
на тиждень за
підручником
Карпюк О. English:
підруч. для
10 кл. загальноосвіт. навч. закл. – Тернопіль: Астон, 2018
I семестр
№
|
Дата
|
Тема уроку
|
Змістові лінії
|
Мовна компетенція
|
Мовленнєва компетенція
|
Д\з
|
||||||||||||||||||||||||
Екологічна безпека й сталий
розвиток
|
Громадянська відповідальність
|
Здоров’я і безпека
|
Підприємливість і фінансова грамотність
|
Лексика
|
Граматика
|
Читання
|
Аудіюв.
|
Говоріння
|
Письмо
|
|
||||||||||||||||||||
Тема 1: Я, моя родина, мої друзі.
(6 годин)
|
||||||||||||||||||||||||||||||
1
|
04.09.2019
|
Сім’я. Розвиток навичок читання.
|
Дискутує щодо якості та цінності життя.
|
Усвідомлення ролі англійської мови у сучасному
світі.
Обговорення системи цінностей сучасної родини.
Усвідомлює права людини, важливість толерантного
ставлення до поглядів і переконань інших людей.
|
Демонструє розуміння основ ефективного
спілкування.
|
Усвідомлення перспективи власного професійного
вибору.
|
to affect, affectionate,
aggressive, ambitious, bossy, charming, competitive, energetic, envious,
generous, imaginative, jealous, manipulative, moody, responsible,
reliable, selfish, sociable, spoilt,
sensitive
|
|
PB
ex.2,3,4,
pp.18-19;
ex.5,p.20;
ex.6, p.21;
ex.1,p.21
WB
ex.1c, p.4;
ex.3, p.4
|
Текст ‘What
Affects Our Personality’
pp.18-19
|
PB
ex1,
p.18;
ex.6c,p.21;
ex.4,
p.19
WB ex.1a,b, p.3
|
ex.2,3,5,
p.21-22
WB
ex.2,p.4;
ex.3,4,
pp.4-5;
ex.1,p.5
|
PB
ex.5b,
ex.6a,
p.20
|
|||||||||||||||||
2
|
06.09.2019
|
Сім’я. Друзі. Формування граматичних навичок.
|
used to +
infiniti-ve
|
PB
Grammar Links,
p.22;
ex.4, p.24
|
|
PB
ex.6,
p.25
|
PB
ex.1,2,
p.23;
GB
pp.3-12
|
ex.3,5,
p.24
|
||||||||||||||||||||||
3
|
11.09.2019
|
Особистість і її стосунки з іншими. Розвиток навичок
аудіювання.
|
|
PB
ex.2, p.25
WB
ex.1, p.7
|
PB
ex.3,4,
p.26
|
PB
ex.1,5,
pp.25,
26
|
WB
ex.2,
p.8
|
Ex.6 p.26
|
||||||||||||||||||||||
4
|
13.09.2019
|
Особистість і її стосунки з іншими. Розвиток навичок
усного мовлення.
|
|
PB
ex.1a, p.27
|
|
PB
ex.1b,2, p.28
|
WB
ex.1,2,3,
pp.8-9
|
ex. 3 p. 28
|
||||||||||||||||||||||
5
|
18.09.2019
|
Мої друзіThe Proces of Writing. Навчанняписьма.
|
a skill of writing,
audience,
purpose of
writing,
to fill in an application
form
|
|
PB
ex.6b,
p.31
|
|
PB
ex.1,2b,
pp.28,
29;
ex.6c, p.31
|
PB
ex.5, p.30
WB
ex.1,
p.10
|
Ex.6 p. 31
|
|||||||||||||||||||||
6
|
20.09.2019
|
Наш вільний час з друзями
Активізація мовного і мовленнєвого матеріалу.
Рефлексія навчальної діяльності.
ТЕМА
|
|
|
PB
ex.2, p.32;
ex.4,
pp.33-34
|
|
PB
ex.3, p.33;
ex.5, 6a,7
pp.34-35
WB
ex.2,
p.11
|
PBex.1, p.32;
ex.6b,p.35;
WB
ex.1,p.10;
ex.3,4,
pp.11-12
|
Ex. 5, 7 p.34-35
|
|||||||||||||||||||||
Тема 2: Робота і професії. ( 6
годин)
|
||||||||||||||||||||||||||||||
7
|
25.09.2019
|
Робота. Розвиток навичок читання.
|
|
Оцінювання власних здібностей та можливостей в
контексті вибору майбутньої професії.
|
Дискутує навколо важливості емоційного комфорту в
майбутній професії.
|
Обговорення матеріальних критеріїв для
вибору
професії. Оцінювання фінансових можливостей сучасних
професій.
|
|
|
PB
ex.2,3, pp.40-42;
ex.4, p.42;
ex.1, p.43
WB
ex.1, p.15;
ex.4, p.16
|
|
PB
ex.5,6,
p.43
|
PB
ex.1,
p.40;
ex.2,3,4,
p.44
WB
ex.2,3,
p.15;
ex.5,p.16;
ex.1,2,3, pp.17-18
|
Ex. 2,4 p. 44
|
|||||||||||||||||
8
|
27.09.2019
|
Трудові уміння та навики. Формування граматичних
навичок
|
|
Tense Revision:
Present Perfect
Present
Perfect
Continuous
|
PB
Grammar Links,
p.47;
ex.1,2,3,
pp.45-46
|
|
PB
ex.6,
p.48
|
PB
ex.4,5
pp.47-48;
GB
pp.13-22
|
Ex. 5-7 p. 48
|
|||||||||||||||||||||
9
|
02.10.2019
|
Професії та
професійні якості. Розвиток навичок аудіювання.
|
safety, a vacancy,
to apply, to graduate
(from), to offer,
to be responsible for, be
satisfied with, be well-paid
|
|
PB
ex.3, p.49;
WB
ex.1, p.18
|
PB
ex.4,5,
pp.49-50
|
PB
ex.1,
p.49;
ex.6,
p.50
|
PB
ex.2,
p.49;
WB
ex.2.3,
p.19
|
Ex. 6 p. 50
|
|||||||||||||||||||||
10
|
04.10.2019
|
Вимоги до особистісних якостей та кваліфікації.
Розвиток навичок говоріння.
|
|
|
PB
ex.1,2a,
pp.50-51;
WB
ex.2, p.20
|
|
PB
ex.2b,3,4,
p.51
|
WB
ex.1,3, 4,
p.20
|
Ex. 4 p. 51
|
|||||||||||||||||||||
11
|
09.10.2019
|
Типи письмової комунікації. Структура листа.
Написання листа - аплікації.
|
types of writing,
styles of letters,
a letter of application
|
|
PB
ex.1a, 2a,
p.52;
ex.3, p.54
|
|
PB
ex.1b,c,
p.52
|
PB
ex.2b,p.53ex.3b,4,
pp.54-55
WBex.1,
p.24
|
Ex/ 4 p. 55
|
|||||||||||||||||||||
12
|
11.10.2019
|
Актуальні професії
Активізація мовного і мовленнєвого матеріалу.
Рефлексія навчальної діяльності.
|
an applicant, a Bachelor’s/a
Master’s degree, a salary, to apply for a job
|
|
PB
ex.1, p.56;
ex.3, p.57;
WB
ex.1, p.21
|
PB
ex.3a, p.57
|
PB
ex.3b,
p.58;
ex.4,5,
pp.58-59;WBex.3,
p.22;ex.4b,p.23
|
PB
ex.6,p.59;
WB
ex.4а, p.23;
ex.5, p.24
|
Ex. 6 p. 59
|
|||||||||||||||||||||
Тема 3: Шкільне життя. (6 годин)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
||||||||||||||||||
13
|
16.10.2019
|
Шкільне життя. Розвиток навичок читання.
|
|
Аналіз стосунків з однолітка-
ми. Обговорює та порівнює способи протидії агресії
та насиллю у підлітковому середовищі.
|
Розуміє важливість принципів рівноправного
спілкування.
|
|
a curriculum,
an opportunity, particular,
mutual,
to acquire,
to provide,
to realize, boarding school
|
|
PB
ex.2,3,4,
pp.64-66;
ex.6, p.68
Vocabulary Links;
ex.1,2,
pp.68-69;
WB
ex.1,2,
pp.28-29
|
PB
Essay
pp.64-65
|
PB
ex.1,p.64; ex.5, p.66
WB
ex.4, p.27
|
WB
ex.1,2,3,
pp.26-27
PB
ex.1,2,
pp.68-69;
WB
ex.5 p.27;
ex.3 p.29
|
Ex. 5-6 p. 66-67
|
|||||||||||||||||
14
|
18.10.2019
|
Заклади освіти. Формування граматичних навичок
|
|
1st
Conditional
|
PB
Grammar Links, ex.1,
pp.69-70
|
|
PB
ex.2, p.70
|
PBex.3, 4,5,6,
pp.70-71;
GBpp.23-29
|
Ex. 5-6 p. 71
|
|||||||||||||||||||||
15
|
23.10.2019
|
Моя школа
Розвиток навичок аудіювання
|
comprehensive
compulsory,
an opportunity, advanced,
junior, senior,
available,
primary, grades
|
|
PB
ex.1,2,
p.72;
ex.5, p.73;
WB
ex.1,2,
p.30
|
PB
ex.3,4,
p.72
|
PB
ex.6, p.74
|
WB
ex.3,
p.31
|
Ex. 5-6 p. 73-74
|
|||||||||||||||||||||
16
|
25.10.2019
|
Заклади освіти. Розвиток навичок говоріння.
|
|
1st
Conditional
|
|
|
ex.1,2,3b,4,
pp.74-75
|
PB
ex.3a,
p.74
WB
ex.1,2, p.31
|
Ex. 3b, 4 p. 75
|
|||||||||||||||||||||
17
|
06.11.2019
|
Напиши листа до школи
Структура листа-запиту до освітнього закладу
Написання листа-запиту з метою навчання в англ. літній школі
|
a formal letter,
an application for the
course
|
|
PB
ex.1, p.76;
ex.3, p.77;
ex.4, p.78
|
|
PB
ex.2, p.76
|
WB
ex.1, p.32;
WB
ex.2, p.33
|
PB
ex.4,p.78
|
|||||||||||||||||||||
18
|
08.11.2019
|
Напиши листа до школи
Активізація мовного і мовленнєвого матеріалу.
Рефлексія навчальної діяльності.
ТЕМА
|
Активізація
мовного і мовленнєвого матеріалу
|
PB ex.1,2, p.80;
ex.5, р.82;
ex.7, р.83;
WBex.2, p.33;
ex.2b, p.34
|
|
PB ex.3,4, pp.81-82;
ex.6,7, p.83;
WB
ex.1, p.33;
ex.4,5b,
pp.35-36
|
WB
ex.3,4, p.35;
ex.5a, p.36;
ex.1, p.37
|
Ex. 5-6 p. 82-83
|
||||||||||||||||||||||
Тема 4: Харчування. (6 годин)
|
||||||||||||||||||||||||||||||
19
|
13.11.2019
|
Національна кухня. Розвиток навичок читання.
|
Оцінює переваги органічних продуктів.
|
|
Висловлення власних
суджень
щодо
продуктів харчування.
|
Обґрунтовує корисність раціонального харчування.
|
a cuisine, a course, an
occasion, a specialty, to consist (of), to include, to stew,
baked, steamed,
sea-food, salmon,
prawns, low-fat, takeaway,
raw,
spicy
|
|
PB
ex.3,4,5, pp.89-90;
ex.7, p.91;
ex.1,3, pp.93-94
WB
ex.1, p.38;
ex.3,4, p.40
|
PB
Текст
‘Tradi-tional British Meals’
pp.88-89
|
PB
ex.2,p.88;
ex.6, p.91;
ex.8, p.92
|
PB
ex.1,
p.88;
ex.2,
p. 93
WB
ex.2,3,
p. 38;
ex. 4, 1, 2, pp.39-40
|
Ex. 7-8 p. 92
|
|||||||||||||||||
20
|
15.11.2019
|
Звичаї харчування у Великій Британії. Формування
граматичних навичок.
|
|
2ndCondi-tional
|
PB
Grammar Links,
ex. 1,2,3,
pp. 94-95
|
|
|
PB
ex. 4, p. 96;
GB
pp.30-37
|
ex.5, 6, p. 96;
|
|||||||||||||||||||||
21
|
20.11.2019
|
Меню. Розвиток навичок аудіювання
|
Lent, Shrove Tuesday, a
mixture, to serve, to toss,
soaked, to skim,
a hospitality
|
|
PB
ex.3a, p. 97
WB
ex. 3,
p. 40
|
PB
ex.3b, 4, pp.97-98
|
PB
ex.1,2,5, pp.97-98
|
WB
ex.1,2, p.41
|
Ex. 5 p. 98-99
|
|||||||||||||||||||||
22
|
22.11.2019
|
Приготування
страв за рецептами. Смаки. Уподобання. Розвиток навичок усного
мовлення.
|
|
2ndConditi-onal
|
|
|
ex.1,2,3,
4,5 pp. 99-100
|
WB
ex.1, p. 42;
ex. 2,3,
p. 43
|
Ex. 5 p. 103
|
|||||||||||||||||||||
23
|
27.11.2019
|
Улюблена страва
Структура письмового повідомлення.
Три типи:
- розповідь;
- опис;
- пояснення
Розвиток навичок письма.
|
Three basic parts of a paragraph
|
|
PB
ex.1, p.101; ex.4, p. 102
|
|
PB
ex.1,2, pp. 101-102
|
PB
ex.3, p.102;
ex.5, p.103;
WB
ex.1,
pp.44-45
|
Ex. 7 p. 106-107
|
|||||||||||||||||||||
24
|
29.11.2019
|
Британські вподобання
|
Завдання вчителя в картках
|
PB
ex. 6a, p. 106
|
Завдання вчителя в картках
|
PB
ex. 3, p.104;
ex.5,
p. 105;
ex.4,
p. 104;
ex.6b, p.106
|
PB
ex.1,2,4, p.104;
WB
ex.1,2
pp. 45-46;
ex.4, p.47;
ex.3. p.46
|
Ex. 2-3 p. 108-109
|
||||||||||||||||||||||
25
|
04.12.2019
06.12.2019
|
.Українські традиції харчування
|
Завдання вчителя в картках
|
|
|
|
|
Завдання вчителя в картках
|
|
|||||||||||||||||||||
26
|
Завдання
вчителя в картках
|
|||||||||||||||||||||||||||||
11.12.2019
|
Борщ- національна страва
|
|
|
|
|
Завдання вчителя в картках
|
|
|
|
|
|
|||||||||||||||||||
27
|
13.12.2019
|
У кафе та ресторані
Активізація мовного і мовленнєвого матеріалу.
Рефлексія навчальної діяльності.
|
Завдання вчителя в картках
|
|
|
Завдання вчителя в картках
|
|
|
|
|||||||||||||||||||||
28
|
18.12.2019
|
Зимові свята та розваги
Контроль навичок письма за семестр
|
Завдання вчителя в картках
|
|
|
|
Завдання вчителя в картках
|
|
|
|||||||||||||||||||||
29
|
20.12.2019
|
Зимові свята та розваги
Контроль навичок читання за семестр.
|
|
|
|
Завдання вчителя в картках
|
Завдання вчителя в картках
|
Завдання вчителя в картках
|
|
|||||||||||||||||||||
30
|
27.12.2019
|
Вітальна листівка на Різдво Контроль
навичок аудіювання за семестр.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|||||||||||||||||
31
|
29.11.2019
|
Святкове меню Контроль
навичок говоріння за семестр.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|||||||||||||||||
Немає коментарів:
Дописати коментар