вівторок, 26 квітня 2016 р.

Виховний захід "Shakespeare! We remember you"

23 квітня відзначається день народження видатного англійського драматурга, поета та актора Вільяма Шекспіра. Автор принаймні 17 комедій, 10 хронік, 11 трагедій, 5 поем і циклу з 154 сонетів. Шекспір визнаний найвидатнішим англійським драматургом всіх часів.
 З нагоди народження Вільяма Шекспіра учні 8 класу на уроці англійської мови згадали життя та творчість геніального письменника та актора, розробили стінгазету про життєвий і творчий шлях діяча. 

Учні  були поділені на три команди, які виконували різні інтелектуальні завдання, переглядали про Вільяма Шекспіра відео та приймали участь у грі. Представники команд читали сонети відомого драматурга.
 За підсумками гри перемогла дружба, бо обидві команди набрали рівну кількість балів  і стали найкращими  знавцями життя Шекспіра! 
У рамках заходу із 15 по 23квітня до вашої уваги – виставки книг та стінгазет, інтерактивні проекти, свято поезії, а також розмаїття корисної і пізнавальної інформації. 

Головне – це можливість творчо проявити своє захоплення всесвітньо відомим митцем, відкрити глибину його поетичного дару та розділити свої особисті таланти з товаришами.
Вчитель: Забрудська О.В