неділю, 19 серпня 2018 р.

НАВЧАЛЬНА ЛІТЕРАТУРА

Початкова школа. 1 клас Нової української школи

Бєляєва Т. Ю. Англійська мова : під руч. для 1 кл. закл. за г. середн. освіти (з аудіо - супровдом). — К. : Грамота, 2018. — 140 с. : іл.
У підручнику шість тематичних розділів, матеріал у яких розподілений на уроки. Наприкінці кожного розділу подано узагальнення. Вправи створені з урахуванням вікових особливостей сприйняття першокласників, зокрема передбачено завдання для говоріння, аудіювання, читання, для роботи в парах і групах, а також творчі та ігрові.



Підручник з аудіосупроводом призначений для вивчення англійської мови в 1-му класі закладів загальної середньої освіти незалежно від того, за якою типовою освітньою програмою навчається клас. Видання ґрунтується на компетентнісному підході як новій парадигмі навчання,
має чітко виражену комунікативну й діяльнісну спрямованість, містить багато цікавих завдань, зокрема ігрових і творчих, що відповідають віковим особливостям першокласників. 



Гунько С. В.  Англійська мова : підручник для 1 класу закладів загальної середньої освіти (з аудіосупроводом) / С. В. Гунько, З. В. Коновалюк. — Тернопіль: Підручники і посібники, 2018. – 168 с.
В основі методики вчителя покладений метод асоцітивних симолів.
Презентація підручника

 Презентація підручника

  

Mitchell H.Q.  Smart Junior 1 for Ukraine. Student's Book . - Вид-во: MM Publications, 2018.

Smart Junior – навчальний курс, рекомендований Міністерством освіти і науки України для учнів 1 класів, призначений для використання в початковій школі з поглибленим вивченням англійської мови та розроблений відповідно до Європейських мовних стандартів (CEFR). Матеріал підручника (Student’s Book) розподіляється на модулі, які в свою чергу складаються з юнітів. Наприкінці модулів містяться секції для повторення матеріалу, проекти або історії для читання та уроки, що ознайомлюють з культурою інших країн. Кожен модуль пропонує ряд цікавих завдань для розвитку мовленнєвих навичок учнів, пісні та історії. До першого та другого рівнів курсу безкоштовно надається ABC Book.
Різнокольоровий робочий зошит (Workbook) пропонує велику кількість вправ для закріплення матеріалу, а також ігри та додаткові проекти.



Старша школа. 10 клас.














Немає коментарів: